Hälsoforskning behöver dig

Gå med i vår community och delta i kliniska studier. Ta kontroll över din hälsa och hjälp andra.

Komma Igång

Hur fungerar de?

Följ de enkla stegen nedan och bli medlem i vår community. Vi hittar en studie åt dig och stöttar dig, före, under och efter din resa. Det är alltid gratis.

01

Registrera dig

Fyll i vårt formulär för att bli en del av vårt deltagare nätverk.

02

Hitta en studie

Eirly ger dig tillgång till nya studie behandlingar i Europa.

03

Ta kontakt med teamet

Vi guidar dig genom processen och kopplar dig till det kliniska studieteamet.

04

Kontinuerlig stöd

Vi finns här för att hjälpa dig med allt du behöver under hela studien.

VAD VI GÖR?

Eirly är här för DIG.

Genom att vara en del av en klinisk prövning hjälper du till att främja hälsoforskningen. Tack vare dig kan nya behandlingar utvecklas för de patienter som behöver dem. Det är därför vårt team är dedikerat till att ge dig en smidig process under hela de kliniska prövningarna.

Lätt jargong

Vi förenklar informationen om kliniska studier genom att eliminera svåra medicinska termer så att du enkelt kan förstå förutsättningarna och hela processen du kommer att gå igenom.

Support dygnet runt

Vi finns där för dig under hela studietiden och efter, alltid redo att svara på alla dina frågor och följa dina möten.

Nya behandlingar

Om du har ett medicinskt tillstånd ger kliniska studier dig snabbare tillgång till de senaste möjliga behandlingarna.

Ditt språk

Vårt team består av personer som talar svenska, engelska, spanska och turkiska vilket gör att du kan bli en del av en studie trots att du inte talar forskarnas språk. Vi kommer att bygga broar för mer inkluderande hälsoforskning.

Koppla med oss

Du kan alltid anmäla dig som frivillig att vara en del av en klinisk prövning, och ibland kan du få betalt för deltagande beroende på studie fas och förutsättningar.

Du kan också välja bort vårt community och lämna en studie utan att fråga. Vi tror på kraften i att göra gott och bidra till att förbättra folkhälsan.

Komma Igång

Vanliga frågor

Om du inte ser ett svar på din fråga kan du skicka ett e-postmeddelande via vår kontaktformulär.

Kliniska studier representerar den senaste forskningen om medicinska tillstånd, vaccinationer eller medicinsk utrustning. Om du har en sjukdom så kan de erbjuda nya behandlingsalternativ. Kliniska prövningar ger dig tillgång till att dra nytta av mediciner och behandlingar som ännu inte är tillgängliga – utan kostnad för dig.

Du kan fortfarande hjälpa till! Vissa studier kräver friska frivilliga som du kan vara lämplig för. Utöver det kan du alltid registrera dig i Eirly-communityt för att lära dig mer om kliniska prövningar och hjälpa andra att informera om hur de kan hjälpa till i framtiden.

Ja, alla kliniska prövningar har en viss risk. Men alla medicinska tester, behandlingar eller förfaranden har risker. Risken kan vara högre i en klinisk prövning eftersom det finns fler okända. Detta gäller särskilt för fas I och II kliniska prövningar, där behandlingen har studerats på färre personer. Allt detta diskuteras med dig i detalj innan du går med i en studie.

Ja.

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.

Är du en forskare eller en sponsor som söker deltagare?

På Eirly har vi åtagit oss att bygga patientcentrerade och inkluderande lösningar för rekrytering av kliniska prövningar som kommer att leda till förbättrade studietider och sänkta kostnader.

Lär dig mer

VÅRA SUPPORTER

Eirly har fått stöd av de mest framstående organisationerna i Sverige.

Venture Lab
LU Innovation
Venture Cup